Маріупольський депутат отримав елітну земельну ділянку за $50 тис. - ЗМІ

Маріупольський депутат отримав елітну земельну ділянку за $50 тис. - ЗМІ
Маріупольська міськрада

Депутати міськради боролися за ділянки, вартість кожної з яких становить від $50 тис. до $60 тис.

Сьогодні під час сесії Маріупольської міської ради депутат від партії «Сила Людей» і його наближені намагалися отримати елітні земельні ділянки в центрі міста, загальна оціночна вартість яких становить до $300 тис, повідомляє MRPL.CITY.

Депутат міськради Максим Бородін і його соратники - Кирило Вишняков, Олег Харченко, Наталія Ніколюкіна претендували на земельні ділянки в провулку Спортивному, Олена Золотарьова - на вулиці Солов'їній. Ринкова вартість кожного з них - від $50 тис. до $60 тис.

За словами депутатів, вони, як експеримент, хотіли перевірити можливість безкоштовного отримання земельної ділянки відповідно до статті 121 Земельного кодексу України.

«Такі експерименти, на мій погляд, - це відволікання ресурсу сьогодні існуючого, в тому числі, депутатського корпусу в природних умовах, в яких ми сьогодні проводимо сесію міської ради. Тому, я особисто з цього питання - проти і голосувати не буду», - сказав міський голова Маріуполя Вадим Бойченко.

В результаті голосування власником елітної ділянки став Максим Бородін. Після голосування представник громадськості Денис Гаврилов заявив, що цей експеримент - знущання над учасниками АТО, представниками Нацполіціі і Національної гвардії.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: