Марк Цукерберг потіснив Ворена Бафіта у рейтингу мільярдерів

Марк Цукерберг потіснив Ворена Бафіта у рейтингу мільярдерів
Цукерберг

Три перших місця в рейтингу Bloomberg займають представники технологічного сектора

Засновник Facebook Марк Цукерберг обійшов інвестора Ворена Бафіта в рейтингу мільярдерів Bloomberg, ставши людиною з третіми в світі статками після Білла Гейтса ($94,2) і Джеффа Безоса ($142 млрд). У рейтингу Forbes Цукерберг залишився на п'ятому місці, пише The Bell.

Статок Цукерберга на 7 липня зріс до $86,6 млрд, у той час як у Бафіта $81,6. Як зазначає Bloomberg, на торгах в п'ятницю акції Facebook подорожчали на 2,4%, досягнувши рекордних $203 за акцію.

Таким чином, три перших місця в рейтингу займають представники технологічного сектора. Частка мільярдерів з цього сектора в рейтингу в грошовому вираженні становить 20% від більш ніж $5 трлн фінансових потоків, що відслідковуються Bloomberg. Це найбільший показник за секторами.

В онлайн-рейтингу мільярдерів Forbes Цукерберг як і раніше займає п'яте місце зі статком $77,1 млрд, на четвертому місці - глава Louis Vuitton Бернар Арно з $78,8 млрд. У трійці лідерів: Бафіт ($84 млрд), Гейтс ($90 млрд) і Безос ($112 млрд).

Скандал з Cambrigde Analytica коштував Facebook $134 млрд капіталізації, однак акції компанії повністю відіграли падіння за неповні два місяці. З тих пір акції компанії росли - наприклад, на тлі анонса соцмережі Instagram про запуск платформи для вертикальних часових відео.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: