«Марш за імпічмент» у Києві завершився

«Марш за імпічмент» у Києві завершився
Поліція під стінами ГПУ 10 грудня
Фото: mignews.com.ua

Учасники акції провели пікет під Генпрокуратурою і розійшлися

Недільний «Марш за імпічмент» завершився під стінами Генпрокуратури, куди дійшло кілька сотень учасників. Про це інформує Українська служба BBC.

Організатори акції закликали прихильників затриманого Михайла Саакашвілі прийти у понеділок до суду, що обиратиме екс-президенту Грузії запобіжний захід.

Справа слухатиметься у Печерському райсуді Києва (у приміщенні на Хрещатику чи на вулиці Московській).

Точний час, коли розглядатимуть справу Михайла Саакашвілі, поки невідомий. Однак у понеділок ввечері, близько 22:30, спливають 72 години, за які суд має обрати запобіжний захід Саакашвілі.

Нагадаємо, у Києві проходив «Марш за імпічмент». Перед початком акції її учасники зібрались на площі Тараса Шевченка. Тут зібралося близько 1,5 тис. людей, які потім рушили до Майдану Незалежності. На центральній площі столиці. Кількість учасників зросла, орієнтовно вона не перевищувала 10 тисяч людей. Організатори акції зі сцени заявляли, що в акції беруть участь десятки тисяч людей.

Після мітингу на Майдані Незалежності учасники «Маршу за імпічмент» прийшли до СІЗО, де тримають Саакашвілі. Після цього учасники акції розбили вітрину магазину «Рошен», який розташований неподалік.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: