Медведчук пояснив, навіщо США втручаються у формування судової влади України

Медведчук пояснив, навіщо США втручаються у формування судової влади України
Віктор Медведчук

Результати відбору до ВККС не влаштували посольство США - політик

Вказівки посольства США про необхідність переглянути рейтинг кандидатів на посади суддів ВСУ є нічим іншим, як яскравим прикладом зовнішнього управління Україною, заявив Віктор Медведчук.

Сьогодні, стверджує лідер «Українського вибору», вся повнота влади в Україні належить «вашингтонським обкому» - «стратегічним партнерам» України.

«Ви помітили, як наші політики і чиновники полюбляють говорити про незалежність і суверенітет України? Такі розмови - цинізм вищої проби. Україна - не суверенна держава, в якій вся повнота влади належить Українському народу. Ні в якому разі. Сьогодні вся повнота влади належить «вашингтонським обкому» - нашим «стратегічним партнерам», - написав Медведчук в Facebook.

Про це, на думку політика, свідчить ситуація навколо затвердженого Вищою кваліфікаційною комісією суддів (ВККС) Украіни рейтинга кандидатів на посади суддів Верховного Суду.

«...Результати відбору не влаштували посольство США. Висловивши сумніви в добропорядності деяких суддів (цей меседж слово в слово повторюють і так звані експерти-громадські працівники з числа грантоїдів, які нічого з себе не представляють, нікому не відомі і вміють тільки отримувати заокеанські гранти), посольство США заявило: «Вища рада правосуддя повинна окремо переглянути кожну кандидатуру». Ось так, суверенній державі Україна прямим текстом дають вказівки щодо складу вищого судового органу країни», - обурюється Медведчук.

Лідер «Українського вибору» підкреслив: йдеться про конституційне формування однієї з трьох гілок влади!

«Втручання необхідно, щоб відібрати тих, хто влаштовує вашингтонських ляльководів. Саме так і здійснюється зовнішнє управління «незалежної, суверенної» України», - пояснив політик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: