Мер Запоріжжя «списав» привітання ЗСУ у Інституту національної памяті

Мер Запоріжжя «списав» привітання ЗСУ у Інституту національної памяті
Володимир Буряк

Буряк «позичив» текст привітання у Українського інституту національної пам'яті

Частину тексту привітання мера Запоріжжя Володимира Буряка з Днем Збройних сил автори «позичили» з рекомендацій Українського інституту національної пам'яті. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Володимир Миклашевський, який додав скріншоти з майже ідентичними реченнями.

53bj91vj71u

15338673_1146149838773158_2864827569290075819_n

«Невже бракує низки своїх щиросердних слів? Чи то правду кажуть у народі, що коли наш мужик паніє, то серце його одубіє», - пише Миклашевський.

До речі, деяких містян обурила відсутність Буряка (а також губернатора Костянтина Бриля) на сьогоднішніх пам'ятних заходах на Кушугумському цвинтарі. «Здається, це принципова позиція. На святкуванні Дня металурга він завжди присутній особисто», - зазначають коментатори в соцмережах.

Нагадаємо, у Львові сьогодні відбувся Марш захисників України з нагоди 25-ї річниці створення Збройних сил України.

Також президент Петро Порошенко в зоні АТО записав відеопривітання бійцям Збройних сил. 

Крім того, сьогодні Верховна Рада дозволила «безстроковим» контрактникам звільнятися після двох років служби. За відповідний законопроект №5337 за основу і в цілому проголосувало 239 народних депутатів.

Також Рада ухвалила постанову, якою скасувала встановлення зарплати військовослужбовців строкової служби на рівні контрактників. За це рішення проголосувало 235 депутатів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: