Миколаївський депутат від Опоблоку: Бійки не було, ми обіймалися

Миколаївський депутат від Опоблоку: Бійки не було, ми обіймалися
Бійка депутатів у Миколаївській облраді

Депутат від Опоблоку Володимир Фроленко стверджує, що не бив свого колегу Федора Барну

Глава фракції «Опозиційного блоку» в Миколаївській облраді Володимир Фроленко заперечує, що сьогодні між ним і главою бюджетної комісії, депутатом Федором Барною сталася бійка. За словами депутата, він просто «обіймався» зі своїм колегою.

Про це Фроленко заявив в коментарі НикВести. 

«Та я нічого Федю не тримаю, ви що?! То ми обіймалися стояли. В обіймах стояли і все... Це життя. Хто вам сказав, що бійка була? Хто його бив? Його взагалі ніхто не бив! Його навпаки Ваня Кухта (перший заступник голови Миколаївської облради. – Ред.) І ще якийсь хлопець. Мене відтягували. І Федора Петровича почали бити, я не знаю», - заявив Фроленко.

Він також заперечує той факт, що в бійці брав участь відомий боксер Олег Буц, який, як зафіксовано на відео, бив Барну.

Фроленко також заперечує знайомство зі згаданим боксером.

Що стосується причин виникнення конфлікту між ним і Барною, то Фроленко вважає, що глава бюджетної комісії поводиться негідно по відношенню до інших депутатів.

Депутат підкреслив, що обурений тим, що голова бюджетної комісії постійно «заговорює» важливі соціальні питання, як це сталося, за його словами, і на сьогоднішньому засіданні.

Крім того, Фроленко також заперечує і той факт, що погрожував сьогодні своєму колезі по фракції, заступнику голови Миколаївської облради Андрію Кротову. За його словами, так він запрошував його «поговорити в їдальні».

Зі свого боку Барна стверджує, що Фроленко спровокував конфлікт, щоб потім «нацькувати» на депутата боксера міжнародного класу.

Як повідомлялося раніше, сьогодні, 8 червня, у будівлі Миколаївської обласної ради сталася бійка між Барною і Фроленком. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: