Міноборони РФ відреагувало на «чутки» про смерть екс-глави ГРУ Сергуна в Лівані

Міноборони РФ відреагувало на «чутки» про смерть екс-глави ГРУ Сергуна в Лівані

За офіційними даними Міноборони РФ, Сергун помер у Підмосков’ї після обширного інфаркту

Фото: ТАСС

В російському військовому відомстві вважають, що інформацію про смерть Сергуна в Лівані поширюють «з подачі Мін'юсту США»

У Міноборони РФ спростовують інформацію про те, що колишній глава Головного розвідувального управління (ГРУ) Ігор Сергун в 2016 році помер в Лівані.

В російському військовому відомстві вважають, що дану інформацію поширюють «з подачі Мін'юсту США».

«Чутки про те, що генерал-полковник Ігор Сергун, який помер 3 січня 2016 року, знаходився в Лівані, - конспірологічне марення. Ігор Дмитрович в січні 2016 року перебував в Росії», - заявили в Міноборони РФ.

Раніше ЗМІ повідомили, що колишній радник президента США Дональда Трампа Майкл Флінн в ході допиту в ФБР заявив, що колишній начальник ГРУ Сергун помер в Лівані.

Тим часом, за офіційними даними Міноборони РФ, Сергун помер 3 січня 2016 року у підмосковному будинку відпочинку після обширного інфаркту.

Його наступником на посту глави ГРУ став генерал-полковник Ігор Коробов, який також помер 21 листопада 2018 року після важкої і тривалої хвороби.

У грудні начальником Головного розвідувального управління Генштабу Збройних сил Росії був призначений віце-адмірал Ігор Костюков.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: