Минулої доби гарячою точкою в зоні АТО стала Авдіївська «промка», є поранені

Минулої доби гарячою точкою в зоні АТО стала Авдіївська «промка», є поранені
Українські військові
Фото: Міноборони

За минулу добу двоє українських бійців отримали поранення

У районі проведення АТО інтенсивність обстрілів українських військ з боку російсько-окупаційних угруповань не зменшується. Найбільш гаряче наприкінці минулої доби було на донецькому напрямку, у районі Авдіївської промзони.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир’я: двоє українських бійців отримали поранення.

Як повідомляє прес-центр штабу АТО, в районі Авдіївської «промки» з 18 години і до опівночі, бойовики практично не припиняли обстріли опорних пунктів ЗСУ з мінометів різних калібрів, гранатометів, стрілецької зброї. У результаті одного з таких обстрілів отримав поранення один український боєць.

Також ввечері під ворожим вогнем опинились укріплення бійців АТО неподалік Новоселівки, Верхньоторецького, Невельського, Луганського.

«У відповідь майже на кожен обстріл противника сили АТО накривали бойовиків щільним вогнем», - інформують у штабі.

На луганському напрямку противник сконцентрував вогневу активність біля Кримського. Лише за вечір і ніч злочинці п’ять разів обстрілювали українські позиції поблизу цього селища з 120-міліметрового міномета та гранатометів різних систем.

На маріупольському напрямку ввечері бойовики відкривали вогонь у районі селищ Водяне та Широкине.

Загалом, за минулу добу незаконні збройні формування 25 разів порушили перемир’я: двоє українських бійців отримали поранення.

Нагадаємо, в неділю бойовики обстріляли житлові квартали Мар'їнки із заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів та автоматичних гранатометів.

Внаслідок влучання одної з мін пошкоджено дах та посічено стіни присадибної будівлі біля житлового будинку по вулиці Шевченка.

Також вчора  бойовики «ЛНР» пригрозили розстрілом патрулю ОБСЄ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: