Московський суд заарештував майно Вороненкова

Московський суд заарештував майно Вороненкова
Денис Вороненков із дружиною

Адвокат сім'ї Вороненкова заявив, що оскаржить це рішення в Мосміськсуді

Басманний суд Москви наклав забезпечувальний арешт на майно вбитого в Києві колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Про це ТАСС повідомив його адвокат Андрій Гривцов.

«Басманний суд Москви наклав арешт на майно Вороненкова. У постанові йдеться про гаражний бокс, машиномісце і велику кількість коштовностей і чоловічих годинників, вилучених при виїмці з сейфової скриньки його дружини Максакової», - сказав захисник.

Адвокат також заявив, що оскаржить це рішення в Мосміськсуді. «Ми тільки сьогодні про це дізналися і оскаржимо це рішення найближчим часом, подавши відповідне клопотання, оскільки арешт накладається для забезпечення виконання вироку, а в даному випадку вирок щодо мертвої людини винести не можна», - пояснив захисник.

Гривцов додав, що сім'я Вороненкова не заперечує проти закінчення кримінального переслідування у зв'язку зі смертю екс-депутата. «Максакова, діти і мама Дениса не заперечують про припинення (кримінального переслідування) через його смерть, і за законом справа повинна була припинена», - підкреслив юрист.

У свою чергу, термін слідства у справі про шахрайство вже продовжений до 24 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: