Відомий композитор отримає майже мільйон за музичне оформлення Євробачення

Відомий композитор отримає майже мільйон за музичне оформлення Євробачення
Михайло Нєкрасов

Тендерний комітет обрав композитора Нєкрасова як успішного аранжувальника іншої пісні, яка стала переможною на пісенному конкурсі

ПАТ «Національна суспільна телерадіокомпанія України» за результатами тендера 27 квітня уклало угоду з композитором Михайло Нєкрасовим на написання музичного супроводу «Євробачення-2017».

Вартість угоди становить 873,5 тис. грн, повідомляється у системі «Прозорро».

Нєкрасов повинен до 13 травня підготувати музичний матеріал трансляції, посткарди та перехідні елементи ефіру «Євробачення-2017».

Тендерний комітет обрав переможця за переговорною процедурою. Композитора Нєкрасова відрекомендували як досвідченого аранжувальника та продюсера, який співпрацює з відомими артистами України. Також у його доробку аранжування пісні співачки Руслани Wild Danses, яка принесла перемогу Україні на Євробаченні 2005 року.

Крім цього, він неодноразово брав участь у підготовці та організації Євробачень минулих років, створюючи готові музичні твори для посткардів, відеороликів, музичні паузи тощо.

Наразі Михайло Нєкрасов продюсує співачку Злату Огнєвіч.

Нагадаємо, що 62-й міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» цього року навесні прийматиме столиця України. У конкурсі братиме участь 43 країни. Головною ареною стане Міжнародний виставковий центр. Півфінали «Євробачення-2017» у Києві відбудуться 9 та 11 травня, фінал – 13 травня.

Україну на «Євробаченні» представить гурт O.Torvald.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: