МЗС вирішило організаційні питання щодо вильоту українців з Тунісу

МЗС вирішило організаційні питання щодо вильоту українців з Тунісу
Пасажири в аеропорту, фото ілюстративне

Посольство сприяє комунікації відповідальних сторін для врегулювання ситуації з українськими туристами

Вирішені організаційні питання, що стосуються вильоту в Україну літака з туристами, які застрягли в аеропорту Монастір в Тунісі.

Про це повідомив заступник директора департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у Twitter.

«Посольство сприяє комунікації відповідальних сторін для врегулювання ситуації з українськими туристами», - йдеться в повідомленні дипломата.

Раніше повідомлялося, що МЗС намагається повернути українських туристів з Тунісу.

За словами пасажирів, авіакомпанія Bravo Airways і туроператор Oasis Travel не виконують своїх зобов'язань щодо повернення громадян додому.

Міністр інфраструктури Володимир Омелян, коментуючи ситуацію із затримкою українських туристів у Тунісі, заявив, що Міністерство економічного розвитку буде скасовувати ліцензії тих туроператорів, які не виконують свої зобов’язання.

Раніше також повідомлялося, що в аеропорту «Київ» не могли вилетіти до Туреччини близько 70 туристів, які придбали путівки у туроператора Join Up.

У квітні з Єгипту було організовано чотири рейси для українських туристів, які не могли вилетіти з Шарм-ель-Шейху до України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: