На Банковій за 4 млн грн поміняють два ліфти

На Банковій за 4 млн грн поміняють два ліфти
Адміністрація президента України

У тендері брало участь дві фірми, один із власників яких прописаний в окупованому Донецьку

Управління адміністративними будинками Державного управління справами 27 вересня опублікувало повідомлення про намір укласти угоду з переможцем тендера ТОВ «Гарант-Ліфт Плюс» на заміну пасажирських ліфтів в адміністративному будинку на вул. Банковій, 11 у Києві (фактично це будівля адміністрації президента України - «Главком»).

Загальна вартість закупівлі становить 3,74 млн грн, повідомляє «Главком» з посиланням на систему ProZorro.

Підрядник повинен демонтувати два діючих ліфти і замість них встановити два нових. Ліфти вантажопідйомністю 1 тонна мають робити шість зупинок. Висота підіймання - 23,2 м.

Замовник прописав вимоги до предмету закупівлі: кожний ліфт повинен бути обладнаний спеціальною системою - ключ управління в кабіні ліфта для блокування кнопок виклику; системою автоматичної евакуації пасажирів – під час зникнення напруги наближатись до ближнього поверху та відкривати двері; з метою зменшення вібрації та рівня шуму – передбачити ліфти з прогумованими тяговими елементами замість сталевих канатів.

Термін експлуатації ліфтів мають становити 25 років.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Віес ліфт» з пропозицією на 0,06% вищою, ніж у переможця. Керівником цієї фірми є мешканка окупованого Донецька Тетяна Бондаренко.

ТОВ «Гарант-Ліфт Плюс» зареєстровано у березні 2016 року на киянина Юрія Глазовського. Його фірма почала брати участь в електронних торгах з кінця грудня 2016-го, здебільшого перемагаючи на допорогових закупівлях.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: