На Буковині вже понад 270 випадків коронавірусу: захворіли троє священників

На Буковині вже понад 270 випадків коронавірусу: захворіли троє священників

7 квітня у Чернівецькій області зафіксували ще 25 випадків нової зараження Covid-19

За три тижні в області зросла кількість інфікованих коронавірусом у 90 разів

У Чернівецькій області 7 квітня зафіксували ще 25 випадків нової коронавірусної інфекції Covid-19. Таким чином, загальна кількість заражених сягнула - 273 особи. Серед нових інфікованих – троє священників.

Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук.

За його словами, найбільше хворих зареєстровано у місті Чернівці та в Хотині - по п’ять випадків. Решта заражених – в інших районах. Осачук наголосив, що за три тижні в області зросла кількість інфікованих коронавірусом у 90 разів. 

«Чернівецький обласний лабораторний центр здійснив обробку чергових аналізів і повідомив нам, що виявлено 25 випадків коронавірусної інфекції. Таким чином, в області кількість випадків досягла позначки 273 особи», - розповів Осачук.

Очільник області також поділився інформацією, що впродовж доби п'ятьом буковинцям вдалося здолати коронавірус і їх найближчим часом випишуть із медзакладу.

«Ще п’ятеро осіб видужало, вони вилікувані і повернули собі здоров'я за допомогою наших лікарів. Тому станом на вечір 7 квітня у нас уже 16 позитивних прикладів одужання. 16 прикладів того, що і всі наступні знову будуть повернуті до здорового способу життя», - сказав Сергій Осачук.

Він зазначив, що люди, яким вдалося одужати все ж будуть 14 днів перебувати на самоізоляції. Він також застеріг людей про можливість повторного зараження.

Зазначимо, що у понеділок, 6 квітня, у віці 72 років помер експрезидент «Буковини» Василь Федорюк. Причина смерті - пневмонія Covid-19, спричинена коронавірусом Sars-CoV-2.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: