На Черкащині затримали за збут зброї голову громадської організації

На Черкащині затримали за збут зброї голову громадської організації

Зловмисник був затриманий після продажу автомата Калашникова та боєкомплекту

В Черкаській області Служба безпеки України (СБУ) викрила керівника районного осередку громадської організації на протиправному збуті вогнепальної зброї та боєприпасів.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

В СБУ розповіли, що оперативники встановили мешканця Черкаської області, який зберігав для продажу військові засоби ураження в одному із власних господарських приміщень.

«Своїх клієнтів він підшукував, зокрема, серед жителів столиці, куди періодично виїжджав. Співробітники СБУ задокументували факти збуту зловмисником двох пістолетів Макарова з набоями до них за дві тисячі чотириста американських доларів», - повідомили в Службі безпеки.

В одному з районних центрів Черкаської області оперативники затримали зловмисника після пролажу автомата Калашникова та понад сто набоїв калібру 7,62 мм за 1 тис. доларів США.

Фігуранту справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття зловмисника проводились співробітниками Головного управління СБУ у м. Києві та Київській області спільно зі слідчими Святошинського управління поліції Києва.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: