На Донбасі мешканці роззброїли п’яних окупантів, що погрожували їм зброєю

На Донбасі мешканці роззброїли п’яних окупантів, що погрожували їм зброєю

П’яні російські військовослужбовці на Донбасі погрожували місцевому населенню зброєю

Незважаючи на постійну присутність комісій російського командування у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) і 2 армійського корпусів (Луганськ) ЗС РФ з введенням в дію режиму припинення вогню у підрозділах окупаційних військ різко збільшилась кількість випадків зловживання спиртними напоями та протиправних дій щодо населення. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зокрема, за даними розвідників, в районі населеного пункту Безіменне (Новоазовський район) військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК в нетверезому стані скоїли дорожню транспортну пригоду, внаслідок якої травмовано двох цивільних осіб.

А у населеному пункті Сентянівка (Слов’яносербський район) група військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння здійснювали хаотичну стрільбу та підривали гранати.

Така поведінка військовослужбовців російських окупаційних військ викликає обурення місцевого населення та подекуди призводить до відкритої протидії, зазначили у ГУР. Так, мешканці одного з населених пунктів Слов’яносербського району роззброїли трьох військовослужбовців 4 окремої мотострілецької бригади, які, перебуваючи у стані сильного алкогольного сп’яніння, погрожували застосуванням зброї.

Нагадаємо, незважаючи на нове перемир’я минулої доби незаконні збройні формування продовжили обстріли позицій сил АТО. У більшості випадків ворог застосовував лише стрілецьку зброю, а всі збройні провокації були не довготривалі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: