На Донбасі поранено українського військового

На Донбасі поранено українського військового
Бійці Об'єднаних сил

Противник вів прицільний вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

Упродовж сьогоднішнього дня, з 7 до 18 години, російські окупаційні війська на Донбасі дев’ять разів порушили режим припинення вогню. При цьому шість разів противник застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр операції Об’єднаних сил.

Противник вів прицільний вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районі населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Новотроїцьке, Гнутове, Талаківка, Лебединське та Широкине.

З мінометів калібру 120 мм ворог обстріляв захисників Талаківки, а з мінометів 82-го калібру вів вогонь по опорних пунктах наших військ в районі населених пунктів Гнутове, Лебединське та Широкине.

В ході ведення бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав легке поранення.

«У разі загрози життю та здоров'ю особового складу командири приймали рішення на відкриття вогню у відповідь. Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою», резюмували у прес-центрі.

Нагадаємо, в районі операції Об'єднаних сил від кулі снайпера загинув 20-річний боєць першої окремої танкової бригади в Донецькій області Андрій Бойко.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: