На Донбасі від початку доби зберігається тиша

На Донбасі від початку доби зберігається тиша
Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав

Бойовики не відкривали вогонь від опівночі

З початку доби, 21 січня, російсько-українські війська не відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це під час брифінгу сказав речник Міноборони Максим Праута.

«Щодо обстановки на лінії фронту сьогодні, 21 січня. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав», - заявив речник.

Як повідомлялось, протягом минулої доби, 20 січня, на лінії зіткнення було зафіксовано 16 випадків ведення вогню по позиціях українських військ. У тому числі противник випустив 8 мін калібру 82 мм.

Внаслідок обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення. Наразі йому надається допомога в одному з військових мобільних госпіталів.

До слова, президент ПАРЄ хоче повернути Росію до асамблеї

Як відомо, Росія висловила вимогу: вона повернеться до ПАРЄ лише в разі, якщо з неї знімуть всі накладені в асамблеї санкції. 

Після початку агресії Росії проти України у 2014 році права російської делегації в ПАРЄ було обмежено, включаючи позбавлення права голосу. Відтоді РФ припинила платити внески до бюджету Ради Європи. За статутом Ради Європи, якщо до червня цього року російська сторона не відновить виконання своїх фінансових зобов'язань, РФ можуть позбавити репрезентаційних прав в цій організації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: