На Донеччині затримали чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію

На Донеччині затримали чоловіка, який розповсюджував дитячу порнографію

Підозрюваному загрожує позбавлення волі до 10 років

Працівники поліції та прокуратури Донецької області затримали мешканця Краматорська, якого підозрюють у розповсюджені дитячої порнографії.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«38-річний чоловік протягом тривалого часу розповсюджував у мережі Інтернет зображення, що містять дитячу порнографію. Чоловік був активним користувачем так званого «чорного інтернету», створив власну мережу для обміну файлами, які містять зображення порнографічного характеру та відкривав до них доступ своїм «однодумцям». Під час санкціонованого обшуку, за місцем мешкання збоченця вилучено комп’ютерну техніку з контентом дитячої порнографії, накопичувачі», — ідеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу, додають у прокуратурі. 

Підозрюваному загрожує позбавлення волі до 10 років.

Нагадаємо, Київська місцева прокуратура №3 повідомила про підозру 28-річному уродженцю Житомирської області, який виготовляв та розповсюджував матеріали, що містять дитячу порнографію за участі своєї 8-ми місячної доньки. 

Установлено, що зловмисник, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розповсюдження предметів порнографічного характеру, імітував сексуальне насильство над своєю 8-ми місячною донькою та знімав це на фотокамеру. У подальшому вказані фотографії чоловік розповсюджував у мережі Internet за допомогою російського веб–ресурсу yandex.ru.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: