На Харківщині через пожежу в будинку загинула сімейна пара

На Харківщині через пожежу в будинку загинула сімейна пара
Рятувальники на Харківщині подолали 37 км, аби зупинити пожежу
Фото: Державна служба з надщвичайних ситуацій

Попередня причина трагедії - порушення правил пожежної безпеки

У селі Роздольне Харківської області сталася пожежа в одноповерховому житловому будинку барачного типу на 4 квартири. Про це повідомляє державна служба з надзвичайних ситуацій. В результаті пожежі загинули чоловік 1972 року народження і жінка 1973 року народження.

За повідомленням рятувальників Харківської області, повідомлення про займання надійшло 31 грудня о 13:33 на номер 101.

«Подолавши відстань у 37 км, рятувальники прибули на пожежу. На той момент горіла вже половина будинку, включаючи його дах. Частина даху та перекриття вже була зруйнована. Площа пожежі склала 70 кв.м. При обстеженні внутрішніх приміщень пожежними були виявлені тіла двох загиблих, які були подружжям...», - йдеться в повідомленні. Рятувальники локалізували пожежу о 14:40 і повністю ліквідували о 17:33.

За попередньою інформацією причиною загоряння могло стати порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації печі на твердому паливі. Остаточні обставини надзвичайної події встановлюються.

Як повідомляв «Главком», наприкінці жовтня Харківщині у виробничому приміщенні ТОВ «Технокоммет» в селі Хроли внаслідок пожежі загинула людина.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: