На Херсонщині не розминулися «швидка» і автівка патрульних: є постраждалі

На Херсонщині не розминулися «швидка» і автівка патрульних: є постраждалі

Відкрито кримінальне провадження та проводяться необхідні слідчі дії

Патрульні на Toyota поїхали з Дніпра у відпустку на Херсонщину, де зіткнулись зі «швидкою»

У суботу, 19 серпня, близько 20:30 в чергову частину Скадовського відділення поліції на Херсонщині надійшло повідомлення, що на одному з перехресть міста зіткнулися автомобілі патрульної поліції та «швидкої допомоги». Про це інформує відділ комунікації поліції Херсонської області, повідомляє «Главком».

На місці пригоди поліцейські попередньо встановили, що обидва автомобілі рухалися по вул. Гагаріна в одному напрямку: попереду – карета «швидкої допомоги», а за ним патрульний автомобіль поліцейських з м. Дніпро, які перебувають у відрядженні на час курортного сезону.

Зі слів свідків, автомобіль служби «103» рухався без проблискових маячків, а патрульна Toyota Prius, увімкнувши звуковий сигнал і маячки, почала випередження «швидкої». (Як зазначили у поліції, відповідно до правил дорожнього руху України, у разі наближення транспортного засобу з увімкненим синім проблисковим маячком та (або) спеціальним звуковим сигналом водії інших транспортних засобів, які можуть створювати йому перешкоду для руху, зобов'язані дати йому дорогу і забезпечити безперешкодний проїзд зазначеного транспортного засобу).

На перехресті з вул. Балтазарівською водій «швидкої допомоги» почав здійснювати поворот ліворуч і автомобіль поліції здійснив з ним зіткнення. В результаті ДТП водій «швидкої» та фельдшер отримали легкі тілесні ушкодження. Патрульні поліцейські не постраждали.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Проводяться необхідні слідчі дії.

Як повідомлялося, у Одеській області автомобіль «Ніссан» в’їхав у поліцейську машину, припарковану на узбіччі, у результаті чого офіцер поліції отримав тяжкі травми.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: