На Хмельниччині господаря і його співмешканку гості зарубали сокирою

На Хмельниччині господаря і його співмешканку гості зарубали сокирою
Фото з відкритих джерел

Староста села повідомив поліцію про те, що в будинку на вулиці Олійника на підлозі однієї з кімнат виявлено трупи 62-річного господаря та його співмешканки

У селі Великозалісся на Хмельниччині під час розпивання спиртних напоїв між співчарочниками виникла суперечка, внаслідок якої двоє гостей зарубали сокирою 62-річного господаря та його співмешканку. Про це повідомляє прес-служба Управління Нацполіції у Хмельницькій області.

Староста села 13 серпня повідомив поліцію про те, що в будинку на вулиці Олійника на підлозі однієї з кімнат виявлено трупи 62-річного господаря та його співмешканки з тілесними ушкодженнями у вигляді рубаних ран голови.

Правоохоронці на місці події встановили, що перед скоєнням вбивства у потерпілих гостювали 30- та 44-річний місцеві жителі. Молодший раніше уже відбував покарання за скоєння вбивства.

Упродовж години правоохоронці розшукали зловмисників — вони переховувались у знайомих. Спочатку чоловіки категорично заперечували свою причетність до скоєння злочину, проте численні свідки та докази говорили про інше. Так, селяни розповідали, що бачили, як підозрювані змивали із себе кров поблизу місцевої криниці. Їхній одяг був закривавлений, та й на місці злочину чоловіки теж залишили чимало слідів. Наразі зловмисникам вже оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: