На Хмельниччині СБУ викрила кримінального авторитета на вимаганні грошей у підприємців (фото)

На Хмельниччині СБУ викрила кримінального авторитета на вимаганні грошей у підприємців (фото)
Фото: ssu.gov.ua

Мешканець регіону, раніше неодноразово засуджений за скоєння тяжких злочинів, займається «вибиванням» неіснуючих боргів у громадян, у разі несплати грошей зловмисник погрожував фізичною розправою

Співробітники Служби безпеки України у межах захисту бізнесу та протидії організованій злочинності викрили у Хмельницькій області кримінального авторитета на вимаганні грошей у громадян, зокрема представників комерційних структур. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що мешканець регіону, раніше неодноразово засуджений за скоєння тяжких злочинів, займається «вибиванням» неіснуючих боргів у громадян. У разі несплати грошей зловмисник погрожував фізичною розправою.

Співробітники СБУ задокументували факт вимагання «смотрящим» від місцевого підприємця $1 тис.

Правоохоронці затримали фігуранта провадження у місті Славута після передачі всієї суми грошей. Затриманий чинив опір, намагаючись позбутися речових доказів.

Фото: ssu.gov.uaФото: ssu.gov.ua

У межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України  вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Заходи з викриття та затримання зловмисника проводились спільно з працівниками управління спецрорзслідувань Нацполіції.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: