На Київщині озброєний боєць АТО погрожував людям карабіном

На Київщині озброєний боєць АТО погрожував людям карабіном

Причиною стрілянини стали ревнощі

На Київщині поліція затримала озброєного учасника АТО, який погрожував людям. Про це своїй сторінці у Facebook повідомила прес-служба Головного управління національної поліції в Київській області.

«На Київщині поліція затримала озброєного АТОвця, який погрожував людям. В Обухові через ревнощі чоловік вистрілив кілька разів у стіни з карабіна та побив батька своєї дружини, після чого поїхав у невідомому напрямку. Через кілька годин оперативники затримали військового», - зазначається в повідомленні прес-служби.

На місці події поліцейські з’ясували, що конфлікт виник через ревнощі контуженого АТОвця, що лікувався у шпиталі, до своєї дружини. Кілька тижнів тому його комісували за станом здоров’я.

«Чоловік приїхав в Обухів з’ясувати відносини. Коли розмова не пішла, він дістав карабін та вистрілив кілька разів у стіни на подвір’ї. Його дружина втекла в поле, а її батько залишився вдома. Пізніше молодик побив тестя, сів у таксі та поїхав у невідомому напрямку», - зазначається в повідомленні.

За кілька годин оперативники розшукали та затримали 27-річного учасника АТО в сусідньому селі, де він проживає. Вдома у підозрюваного вилучили речові докази: карабін та майже сотню набоїв. Зброю направили на відповідні експертизи, а 26-річній дружині військового поліцейські надали психологічну допомогу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Додаткові обставини встановлюються.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: