На Кіровоградщині коронавірусом захворіли ще шість медиків

На Кіровоградщині коронавірусом захворіли ще шість медиків
На Кіровоградщині коронавірусом захворіли ще шість медиків

Станом на 8 квітня в області коронавірусом заразилися 27 медиків

У Кіровоградській області підтвердили шість нових випадків захворювання коронавірусом Covid-19 серед працівників медичних установ.

Про це повідомили у Кіровоградській ОДА.

ЗА словами голови ОДА Андрія Балоня, станом на 8 квітня в області коронавірусом заразилися 27 медиків.

«З них шість лікарів з Кіровоградської обласної лікарні, 20 медпрацівників з обласного клінічного госпіталю ветеранів війни і один медпрацівник з приватної клініки «Ацинус», - зазначив посадовець.

Всього в області підтверджено 76 випадків захворювання коронавірусом, два з них - летальні.

«4 квітня від ускладнень, спричинених коронавірусом, померла 84-річна мешканка Кропивницького. 6 квітня – 77-річна мешканка Новомиргорода. Жінка занадто пізно звернулась за медичною допомогою, провела в лікарні близько 7 хвилин. Померлій встигли зробити експрес-тест. Він виявився позитивним. Результати перевірили за допомогою ПЛР-діагностики. 7 квітня отримали підтвердження того, що жінка була хворою на коронавірус. Наразі родичі померлих обстежуються методом ПЛР-тестування. Дезінфекція медзакладів і домівок проведена», – зазначив Балонь.

Як проінформував голова ОДА, від коронавірусу наразі лікуються 58 мешканців Кропивницького, 7 мешканців Кропивницького району, 5 мешканців Долинського району, а також ще троє пацієнтів із інших районів області, які продовжують лікування в Кіровоградській обласній лікарні.

Раніше повідомлялося, що на Кіровоградщині серед усіх інфікованих коронавірусом - 21 медик.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: