На Кіровоградщині коронавірус виявили у 21 медика

На Кіровоградщині коронавірус виявили у 21 медика
На Кіровоградщині серед хворих на коронавірус - 21 медик

Загалом на Кіровоградщині 54 людини хворі на COVID-19

На Кіровоградщині лабораторним методом підтверджено 54 випадки захворювання на коронавірус, із яких один летальний. Серед числа хворих – 21 медик.

Про це повідомив голова ОДА Андрій Балонь сьогодні, 7 квітня, – передає пресслужба Кіровоградської ОДА

«На COVID-19 захворіли 40 мешканців Кропивницького, шестеро мешканців Кропивницького району та троє мешканців Долинського району. Окрім цього, під час перебування в Кіровоградській обласній лікарні коронавірус підтвердили в пацієнтки з с. Мар'ївка Компаніївського району, одного чоловіка з с.Паліївка Маловисківського району та 1 чоловіка з смт. Вільшанка. Вони продовжують перебувати на стаціонарному лікуванні», – зазначив Андрій Балонь.

Посадовець повідомив, що серед хворих на коронавірус є і медики. Наразі йдеться про 18 працівників обласного госпіталю та трьох працівників обласної лікарні.

Згідно з повідомленням, загалом на Кіровоградщині 23 людини, які хворі на COVID-19, мають легкий перебіг хвороби й перебувають вдома на самоізоляції. 30 людей госпіталізовані, з них двоє –- у Долинській ЦРЛ, 18 – у Центральній міській лікарні в Кропивницькому, 10 – у Кіровоградській обласній лікарні.

Дев’ятеро пацієнтів перебувають у важкому стані з причин, не пов'язаних безпосередньо з COVID-19. Зокрема йдеться про серцево-судинні захворювання, політравми й кому. 17 пацієнтів – у середньому стані важкості, 4 пацієнта – у стані ближче до задовільного.

Нагадаємо, станом на 9:00 7 квітня в Україні 1462 лабораторно підтверджені випадки Covid-19, з них 45 летальних, 28 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 143 нові випадки.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: