На Луганщині бойовики накрили українських воїнів вогнем з мінометів

На Луганщині бойовики накрили українських воїнів вогнем з мінометів

Від опівночі бойовики 9 разів порушили перемир’я

Сьогодні, 16 листопада, ситуація у районі проведення антитерористичної операції на Донбасі не зазнала суттєвих змін.

Російсько-окупаційні війська на різних ділянках фронту продовжують обстрілювати оборонні укріплення сил АТО, застосовуючи піхотне озброєння та міномети, повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На луганському напрямку 12 мін калібру 82 мм бойовики випустили по наших позиціях поблизу Травневого, ще 8 – у районі Луганського. Ворожі обстріли з гранатометів та стрілецької зброї двічі зафіксовано у районі Кримського», - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на донецькому напрямку з гранатометів і стрілецької зброї противник обстріляв оборонців Тарамчука і Авдіївки, а захисників Мар’їнки – зі стрілецької зброї і озброєння БМП.

«На Примор’ї зі 120-мм міномету, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП окупанти вели вогонь неподалік Павлополя, а з піхотного озброєння біля Водяного», - інформує прес-центр.

Загалом від опівночі російсько-терористичні війська 9 разів порушили перемир’я. «Більш ніж у половині випадків сили АТО давали противнику адекватну відповідь. У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець сьогодні не постраждав», - повідомляє штаб АТО.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: