На Львівщині під час руху загорівся автомобіль з військовослужбовцями

На Львівщині під час руху загорівся автомобіль з військовослужбовцями
Українські військовослужбовці

Військовослужбовці загасили вогонь, кілька з них отримали незначні опіки та тілесні ушкодження

На Львівщині під час руху автодорогою Київ – Чоп сталося займання автомобіля УАЗ, яким перевозили військовослужбовців зі Львова на Рівненський військовий полігон.

Як повідомили УНІАН у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, пригода сталася 6 червня у Бродівському районі.

Під час руху автомобіля УАЗ, який належить одній з військових частин Львівщини, в ньому загорівся двигун. Військовослужбовці загасили вогонь, кілька з них отримали незначні опіки та тілесні ушкодження.

У медіа-центрі повідомили, що загрози життю військовослужбовців немає, причини займання у моторному відсіку автомобіля встановлюються.

Як повідомили УНІАН у прес-центрі Головного управління ДСНС у Львівській області, 6 червня о 15:36 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу поблизу міста Броди в автомобілі УАЗ-452. Внаслідок пожежі отримав опіки руки та передпліччя 48-річний водій автівки. Пожежу ліквідували до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Вогнем знищено відсік двигуна, частково салон автомобіля.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: