На Миколаївщині через загоряння сухої трави знищено будинок

На Миколаївщині через загоряння сухої трави знищено будинок

Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити збільшення масштабів пожежі та врятовано від вогню 5 житлових будинків

У Миколаївській області через загоряння сухої трави в межах житлового сектору в селі Шмідтовому Снігурівського району спалено будинок. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій, повідомляє «Главком».

За даними відомства, 12 серпня о 13:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виникнення пожежі сухої трави на відкритій території в межах житлового сектору по вулиці Чкалова в селі Шмідтовому Снігурівського району Миколаївської області. За повідомленням стало відомо, що горіння набуло значних розмірів та вогонь перекинувся на один із житлових будинків.

За вказаною адресою виїхав черговий караул 24-ої Державної пожежно-рятувальної частини. Враховуючи віддаленість місця пожежі, додатково було залучено пожежну команду Снігурівської виправної колонії № 5, які першими вступили в бій з вогнем. По прибуттю оперативно-рятувального підрозділу було оцінено обстановку та встановлено, що існує загроза перекидання вогню на сусідні оселі. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити збільшення масштабів пожежі та врятовано від вогню 5 житлових будинків. О 15:27 пожежу було локалізовано та о 17:46 - ліквідовано на загальній площі 4 Га. Один будинок, який стояв найближче до осередку горіння, було знищено.

Від Служби порятунку до гасіння займання було залучено 1 одиницю техніки та 4-ох чоловіків особового складу, а ще 1 одиницю техніки та 4-ох чоловіків особового складу - від виправної колонії №5. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, на Одещині внаслідок підпалу сухої трави пожежею знищено 8 дачних будинків

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: