На Одещині капітана поліції судитимуть за хабарництво

На Одещині капітана поліції судитимуть за хабарництво

Офіцер вимагав та отримав від директора приватного підприємства хабар за закриття кримінального провадження за фактом використання завідомо підробленого документа

На Одещині за хабарництво судитимуть колишнього оперуповноваженого одного з відділів поліції головного управління Національної поліції в Одеській області, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

Так, вказаний офіцер вимагав та отримав від директора приватного підприємства хабар на загальну суму 4 тис. доларів США за не вилучення під час проведення обшуку документів, комп’ютерної техніки, носіїв інформації та закриття кримінального провадження за фактом використання завідомо підробленого документа.

Вже 29 липня 2016 року зазначеній особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України відправила до суду обвинувальний акт щодо колишнього оперуповноваженого одного з відділів поліції Головного управління Національної поліції в Одеській області за ч. 3 ст. 368 ККУ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: