На Сумщині через повалення дерев травмувались семеро людей

На Сумщині через повалення дерев травмувались семеро людей

Серед травмованих - 1 дитина

Через негоду в регіоні зареєстровано 4 випадки пошкодження покрівель житлових будинків

У суботу, 1 липня, на території Сумської області внаслідок шквальних поривів вітру 15-20 м/с, злив та граду без електропостачання залишились 56 населених пунктів повністю та 6 частково, є постраждалі внаслідок повалення дерев. Про це інформує Державна служба з надзвичайних ситуацій, повідомляє «Главком».

Зокрема, рятувальники зареєстрували 4 випадки пошкодження покрівель житлових будинків; через повалення дерев та інших конструкцій травмовано 7 осіб, серед них 1 дитина.

Так, 1 липня о 18:45 на лінію екстреного виклику «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок погіршення погодних умов, сильним поривом вітру зламано дерево, яке впало на побутовий газопровід. Унаслідок падіння газопровід було пошкоджено та сталась пожежа.

На місце події було направлено чергові караули 1 та 3 Державних пожежно-рятувальних частин. За 12 хвилин в складних погодних умовах рятувальники прибули на місце виклику. По прибуттю на місце події було встановлено, що горить дерево, яке впало внаслідок сильного пориву вітру.

Завдяки оперативним діям о 19:04 пожежу було локалізовано, а о 19:12 повністю ліквідовано.

Також упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи двічі залучались на деблокування техніки з-під повалених дерев, в тому числі було вивільнено 1 карету швидкої допомоги.

Всього на ліквідацію наслідків негоди від управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області залучено 6 одиниць спеціальної техніки та 14 чоловік особового складу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: