На заході України випало до 30 см снігу: «Укравтодор» повідомив про стан доріг

На заході України випало до 30 см снігу: «Укравтодор» повідомив про стан доріг
Фото: ГУ ДСНС України у Вінницькій області

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 527 одиниць техніки

У Івано-Франківській області за останню добу випало до 30 см снігу, у Чернівецькій – до 15 см. Станом на 7:00 18 грудня місцями невеликий сніг у Волинській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій, Закарпатській та Івано-Франківській областях.

Про це повідомляє «Укравтодор».

«Проїзд на дорогах державного значення забезпечено. В областях, де йде сніг, виконуються роботи з розчистки доріг від снігу, здійснюється обробка доріг протиожеледними матеріалами, де є загроза виникнення ожеледиці», - говориться у повідомленні.

Зазначається, що стан покриття на автодорогах державного значення в західних областей місцями засніжене, в решті областей переважно сухе.

На перевальних ділянках тривають опади у вигляді помірного снігу на Яблунецькому та Вишківському перевалах. Висота снігового покриву 10-25 см. Стан покриття переважно засніжений, на Торунському перевалі – снігова каша.

Для оперативного забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяні в роботі 527 одиниць техніки та 820 робітники, в черговому режимі – 1004 одиниць техніки та 1498 робітників.

За прогнозом Укргідрометцентру, 18 грудня вдень помірний сніг очікується у західних, Житомирській та Вінницькій областях, на решті території без опадів. Вітер переважно східний 5-10 м/с. Температура повітря -3-8°С, у західних областях 0-5°С морозу, на Закарпатті -3+2°С.

Раніше повідомлялося, що поліція обмежила рух вантажівок на трасі Київ - Чоп у Львівській області через сильний снігопад.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: