На Закарпатті із гранатомета невідомі обстріляли магазин

На Закарпатті із гранатомета невідомі обстріляли магазин
На місці інциденту знайдено рештки снарядів та тубус від РПГ

У результаті пострілу було пошкоджено вітрину магазину велосипедів

Сьогодні, у Мукачеві на вул. Томаша Масарика невідомі стріляли з гранатомета в магазин, що займається продажем велосипедів. Про це УНН повідомила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева.

«У поліцію Мукачева надійшло повідомлення від працівника приватної фірми, який повідомив про те, що чув два постріли. Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що невідомі вистрілили з гранатомета у приміщення місцевого магазину на вул. Томаша Масарика. У результаті пошкоджено вітрину магазину та деякий товар, ніхто не постраждав. На місці інциденту знайдено рештки снарядів та тубус від РПГ», – розповіла Щоголева.

На місце інциденту виїздив безпосередньо керівник поліції Закарпаття Роман Стефанишин. Наразі правоохоронці підтверджують, що пострілів було кілька. Однак робочі версії у справі поки не розголошуються. Тривають відповідні експертизи.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України, тобто умисне пошкодження майна шляхом вибуху. Нагадаємо, що це не перший такий випадок на Закарпатті.

У жовтні 2015 р. у Мукачеві невідомі стріляли з гранатомету у торгівельний центр. У січні 2017 р. пострілом з гранатомету було пошкоджено будинок екс-очільника закарпатської поліції. У квітні цього року в один з магазинів Мукачева невідомі кинули гранату.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: