На Закарпатті лікар вимагав хабар за групу інвалідності

На Закарпатті лікар вимагав хабар за групу інвалідності

Завідувача травматологічним кабінетом поліклінічного відділення Мукачівської районної лікарні, члена МСЕК затримано при отриманні хабара

У суботу, 23 червня, в Мукачеві затримано завідувача травматологічним кабінетом районної лікарні, який вимагав 400 доларів США.

Про це повідомляє місцева прокуратура.

«Мукачівською місцевою прокуратурою спільно зі співробітниками Управління захисту економіки в Закарпатській області ДЗЕ НП України викрито завідувача травматологічним кабінетом поліклінічного відділення Мукачівської районної лікарні, члена МСЕК при отриманні 400 доларів США неправомірної вигоди» – йдеться у повідомлені. 

Як зазначається, гроші затриманий вимагав від місцевого мешканця, за виготовлення необхідної медичної документації та безперешкодне присвоєння групи інвалідності. 

Передача хабара відбулась в адмінбудівлі Мукачівської ЦРЛ. Грошові кошти виявлено та вилучено правоохоронцями.

«Вирішується питання про затримання завідувача травматологічним кабінетом у порядку ст. 208 КПК України та повідомлення йому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та отримання неправомірної вигоди службовою особою)», – зазначили правоохоронці.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії, спрямовані на документування протиправної діяльності затриманого. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: