НАБУ поглибить співпрацю з правоохоронними органами Німеччини

НАБУ поглибить співпрацю з правоохоронними органами Німеччини

Директор Бюро поінформував німецьких політиків і правоохоронців про хід антикорупційної реформи в Україні

Національне антикорупційне бюро України поглибить співпрацю у сфері боротьби з корупцією з правоохоронними органами Німеччини. Під час робочого візиту директора Бюро Артема Ситника до Берліну досягнуто домовленості з директором департаменту міжнародного співробітництва Федерального відомства кримінальної поліції Німеччини Гербом Ханчке щодо обміну інформацією та досвідом, а також допомоги у напрямку підвищення кваліфікації фахівців.

Герб Ханчке надав позитивні оцінки антикорупційним реформам в Україні та новоствореним інституціям, покликаним боротися з корупцією.

Директор Бюро також поінформував німецьких політиків і правоохоронців про хід антикорупційної реформи в Україні, розвиток, досягнення та виклики у діяльності НАБУ.

Під час візиту до Берліну Артем Ситник мав низку зустрічей: із радником канцлера Німеччини з зовнішньополітичних питань Кристофом Хойгеном, відповідальними за співробітництво з Україною в Бундестазі та Міністерстві закордонних справ Федеративної республіки Німеччина та експертами Фонду Фрідріха Еберта.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: