НАБУ відкрило справу проти VAB банку, яку вже було закрито через відсутність складу злочину

НАБУ відкрило справу проти VAB банку, яку вже було закрито через відсутність складу злочину

Як зазначив інвестор VAB-банку Олег Бахматюк, було офіційно підтверджено, що ніякого виведення грошей з банку не було

Сьогодні в деяких ЗМІ з'явилася інформація щодо постанови Солом'янського суду про ситуацію з VAB банком, яка була винесена за поданням детективів НАБУ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Олега Бахматюка, передає «ДС».

«Звертаємо увагу ЗМІ на некоректність подання такої інформації, особливо з огляду на те, що не був узятий коментар іншого боку», - підкреслили в прес-службі.

«Так, всі факти, які були наведені в постанові суду, вже півтора року розслідувалися іншими правоохоронними органами, були проведені десятки допитів і слідчих дій, в результаті чого справа була закрита через відсутність складу злочину», - йдеться в повідомленні.

Більш того, як зазначив інвестор VAB-банку Олег Бахматюк, було офіційно підтверджено, що ніякого виведення грошей з банку не було. «Це документально підтверджено іншими правоохоронними органами, і справа була закрита. Всі ті операції, про які йдеться в поданні детектива НАБУ - були внутрішніми банківськими операціями. Гроші не виходили з банку», - сказав він.

Також в прес-службі відзначили, що представники банку неодноразово вказували представникам НАБУ на всі ці факти, але детективи НАБУ прийняли рішення ігнорувати будь-які логічні аргументи.

«Хочемо нагадати, що відповідно до закону «маски-шоу стоп» слідчі органи не мають право повторно відкривати закриті справи. Але, як бачимо, закон ігнорується і не діє. На жаль, зараз доведеться витрачати масу часу, зусиль і коштів платників податків на те, щоб довести давно доведені факти», - наголошується в повідомленні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: