Нанесення багатомільйонних збитків: НАБУ передало до суду справу посадовців «Укрзалізниці»

Нанесення багатомільйонних збитків: НАБУ передало до суду справу посадовців «Укрзалізниці»

Троє посадовців «Укрзалізниці» причетні до призначення пільгових тарифів на перевезення транзитних вантажів без відповідних підстав

Національне антикорупційне бюро передало до Печерського районного суду міста Києва справу трьох посадовців «Укрзалізниці», які ймовірно завдали шкоди установі на суму $7,3 млн дол.

Про це повідомляє прес-служба бюро у Facebook.

Зазначається, що детективи НАБУ під керівництвом прокурорів САП завершили досудове розслідування за фактом зловживання трьох посадовців «Укрзалізниці» (двох колишніх та одного чинного) своїм службовим становищем. Їх підозрюють у завданні фінансових збитків у розмірі 69,2 млн гривень.

Серед підозрюваних  - заступник генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України, начальник Головного комерційного управління адміністрації та заступник директора з комерційних питань ДП «Український транспортно-логістичний центр».

Мова йде про призначення пільгових тарифів на перевезення транзитних вантажів певним компаніям без відповідних підстав. 

5 березня обвинувальний акт стосовно цих осіб скеровано до Печерського районного суду м. Києва для розгляду по суті, резюмували в НАБУ.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до речей та документів «Української національної лотереї» щодо виграшів нардепа Олега Ляшка.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: