«Щасливчик Ляшко»: НАБУ отримало доступ до документів лотереї щодо виграшів політика

«Щасливчик Ляшко»: НАБУ отримало доступ до документів лотереї щодо виграшів політика

НАБУ проводить досудове розслідування за фактом отримання неправомірної вигоди

Детективи Національного антикорупційного бюро отримали тимчасовий доступ до речей та документів «Української національної лотереї» щодо виграшів Олега Ляшка. Про це повідомляє «Судовий репортер» з посиланням на ухвалу суду від 26 лютого.

24 жовтня 2017 року народний депутат від Радикальної партії Олег Ляшко задекларував виграші від лотереї на суми 283 тис грн і 134 тис грн.

Відповідно до листа «Української національної лотереї», протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано. У листі підприємства йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.

НАБУ проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42017000000004970 від 11 грудня 2017 року за фактом отримання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Солом’янський суд дав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів (призів) Олега Ляшка за період з 1 січня по 24 жовтня 2017 року включно. Ухвала діє протягом одного місяця.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: