Надія Савченко, яка сидить у СІЗО, подала е-декларацію за 2017 рік

Надія Савченко, яка сидить у СІЗО, подала е-декларацію за 2017 рік
Народний депутат Надія Савченко

Минулорічна електронна декларація політика подана з порушенням антикорупційного законодавства

Народний депутат Надія Савченко 13 грудня подала електронну декларацію за 2017 рік.

Про це повідомляє «Главком» з посиланням на Єдиний держреєстр декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

Позафракційний обранець вказала квартиру в Києві площею 72 кв. м (33,34% власності), автомобіль Skoda Fabia, 2007 року випуску, який належить рідній сестрі Вірі, авторське право на книгу «Сильне ім'я Надія» і статтю «Концепція зміни політичної системи України» (0,25% власності).

Серед задекларованих доходів заробітна плата Надії Савченко, яка становила 230,2 тис. грн; заробітна плата сестри Віри – 84 тис. грн і пенсія матері 25,1 тис. грн.

Крім цього, сестра нардепа та матір тримають готівку на суми 52,6 тис. грн і 270 тис. грн.

Іще Савченко задекларувала видатки на депутатську діяльність, які становили 252,8 тис. грн.

Нагадаємо, що щорічна деклараційна кампанія в Україні триває з 1 січня до 1 квітня поточного року. За несвоєчасне подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (ч.1 статті 172-6 КУАП) передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Як відомо, Надію Савченко затримали 22 березня 2018 року у Верховній Раді після того, як парламент зняв із неї недоторканність. Нардепу інкримінують вчинення дій з метою насильницького повалення конституційного ладу та захоплення державної влади, посягання на життя державного чи громадського діяча, готування до терористичного акту, сприяння терористичній організації та незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами.

З того часу Савченко утримується у СІЗО.

13 грудня суддя Шевченківського районного суду Києва заявив, що нардеп Надія Савченко, яка перебуває в СІЗО, припинила сухе голодування і частково втратила слух та зір.
Як відомо, 27 листопада Савченко зробили операцію на коліні. 

Читайте також: Тиждень без їжі та води. Що таке сухе голодування і як його витримує Надія Савченко?

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: