Нардеп Юрій Береза розповів, як його побили на стадіоні

Нардеп Юрій Береза розповів, як його побили на стадіоні

Нардеп порекомендував футбольним фанатам, які приходять на стадіон заради бійки, демонструвати свою силу в лавах ЗСУ

Народний депутат від «Народного фронту» Юрій Береза, якого побили фанати 11 жовтня під час поєдинку Другої ліги між «Дніпром» і «Дніпром-1», вважає, що на стадіони необхідно повернути співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомляється у Facebook спортклубу «Дніпро-1», почесним президентом якого Береза є.

«Я не знаю, як це кваліфікувати, але через те, що діється на стадіоні, повинні повернутися правоохоронці. Знаєте, що було сьогодні найприкріше? Те, що приїхали на футбол 700 дітей із сільських шкіл області, в тому числі з інтернатів. І чому я не відійшов і не відійду ніколи в таких ситуаціях, адже йде телепень і б'є дитину з ноги... А ця дитина і так залишилась без батьків. Це неправильно і це не вирішується на футбольному стадіоні», – сказав нардеп.

Він пообіцяв, що законодавець зробити все, щоб відповідь була досить жорстким».

«Ті, хто приходить не вболівати, а битися на стадіон, – їм не місце на спортивних аренах... Йдіть у Збройні сили України і там перевіряйте свою силу... В даний момент це і є для мене внутрішній ворог», – заявив Береза.

Нардеп прокоментував інцидент під час матчу.

«Насправді я не ображаюся на хворих людей. У мене дочка практично за хвилину забрала онука, який до цього був у мене весь час на руках. Уявіть: онукові один рік – і як він наполегливо плескав у долоні, підтримуючи команду», – сказав він.

Нагадаємо, ультрас «Дніпра» побили президента клубу «Дніпра-1» Юрія Березу на стадіоні «Дніпро-Арена» під час матчу 16-го туру другої ліги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: