Нардепам показали нових кандидатів на міністрів: фото

Нардепам показали нових кандидатів на міністрів: фото
Нардепам представили трьох кандидатів у міністри
Фото: Ірина Геращенко

На главу Мінфіну претендує Сергій Марченко, МОЗ – Максим Степанов, Міненерго – Ольга Буславець

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль представив народним депутатам кандидатів на посади міністра фінансів, міністра енергетики та міністра охорони здоров’я.

Про це повідомила нардеп Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, на Мінфін претендує Сергій Марченко, МОЗ – Максим Степанов, Міненерго – Ольга Буславець.

Вона зазначила, що раніше вони працювали в команді п'ятого президента Петра Порошенка на різних посадах.

«На нараді керівництва ВР відбувається зустріч з кандидатами на посади міністра енергетики Ольгою Богуславець, охорони здоров‘я Максимом Степановим і фінансів Сергієм Марченком. Всі вони.... колись працювали в команді Порошенка на різних посадах. Тобто, лава запасних у Зеленського настільки мала, що там навіть немає вже на кого міняти провальних міністрів. Запитала в монобільшості , чи означає це, що вони формують уряд порохоботів і чи готові публічно визнати, що рік тому і весь цей час безпідставно знищували нашу команду , що начебто все було не так. Ті не відповіли», - написала Геращенко.

Кандидатка на посаду міністра Міненерго заявила, що рішення «Слуг народу» про торгівлю енергоносіями з РФ було помилковим.

«А ще запитала в кандидатки на посаду Міненерго про її ставлення до торгівлі енергоносіями з РФ , яку запровадили слуги. Пані Ольга сказала, що це було помилкове рішення! Яке дорого обійшлося українській економіці. Як мінімум 2 млн тон вітчизняного вуггіля залишилися не використаними через цю лобістську поправку Геруса і слуг , в той час як потрібно створювати такі умови ринку, коли будуть задіяні наші підприємства», - підкреслила Геращенко.

Нагадаємо, глава Міністерства охорони здоров'я Ілля Ємець та голова Міністерства фінансів Ігор Уманський подали у відставку.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: