Насіров поскаржився, що йому досі не повернули 100 млн гривень застави

Насіров поскаржився, що йому досі не повернули 100 млн гривень застави
Роману Насірову досі не повернули 100 млн гривень застави

У березні минулого року дружина Насірова внесла за нього грошову заставу в розмірі 100 млн гривень

Роман Насіров, якого раніше Окружний адмінсуд Києва поновив на посаді голови Державної Фіскальної служби, заявив, що йому досі не повернули 100 млн гривень застави.

Про це він повідомив в ефірі «112 Україна».

«Ні, застава протизаконна, досі не повернута. Ми продовжуємо судові суперечки», - заявив Насіров.

Нагадаємо, 10 листопада 2017 року Спеціалізована антикорупційна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо Насірова. 

За версією слідства, Насіров у період з травня 2015 року по березень 2016 року ухвалив низку незаконних рішень щодо розкладу виплат сум платежів з рентної плати за користування надрами для компаній, задіяних у так званій газовій схемі Онищенка, на загальну суму 2,019 млрд грн.

Насіров встиг побувати в Лук'янівському СІЗО. Так, Солом'янський суд Києва поміщав його під варту на 60 днів, проте за чиновника оперативно внесли заставу в сумі 100 млн грн.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва поновив на посаді голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова, та наказав виплатити йому компенсацію у 184 тисячі гривень.

Згідно з процедурою, прем'єр-міністр повинен внести відповідне подання. Як встановив суд, Володимир Гройсман цього не робив.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: