Насіров: У мене найдовший обвинувальний акт в Україні

Насіров: У мене найдовший обвинувальний акт в Україні
Роман Насіров розповів про свою справу у суді 

Поновлений судом глава ДФС розкрив подробиці своєї кримінальної справи

Роман Насіров, якого суд поновив на посаді глави ДФС, 13 грудня на телеканалі «112 Україна» розповів, чому в його кримінальній справі немає складу злочину. Також Насіров повідомив, що його обвинувальний акт розтягнули на 800 сторінок та коли суд почне розглядати його по суті.

«Ми неодноразово заявляли: розглядайте справу в розумні терміни. Я думав, що суд розбереться за два-три місяці і ця справа закінчиться. Але не сталося. Спочатку шість разів продовжували слідство. Потім зайшли в глухий кут і віддали його в суд. І тепер у мене найдовший обвинувальний акт в Україні на 800 сторінок», - заявив він.

Нагадаємо, 11 грудня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним звільнення Романа Насірова з посади голови ДФС.

Представник прем'єр-міністра Володимира Гройсмана в парламенті Вадим Денисенко повідомив, що уряд буде оскаржувати поновлення Насірова на посаді голови Державної фіскальної служби.

Також в уряді заявляли, що наразі в них немає офіційного судового рішення по відновленню Романа Насірова на посаді голови ДФС.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: