Наслідки можливих санкцій проти РФ будуть болючими для США - МЗС Росії

Наслідки можливих санкцій проти РФ будуть болючими для США - МЗС Росії
В арсеналі РФ знайдуться кроки, які відгукнуться США досить болісно - дипломат

Дипломати вкотре нагадали про «зваженість» зовнішнього курсу Путіна

Дії російської сторонни у відповідь на можливе розширення санкцій не залишаться для США непоміченими. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, виступаючи в Держдумі, пише .

«Сьогодні з Вашингтона щодня чуються погрози про застосування все нових і нових санкцій під різними приводами: від Сирії до хакерських атак на американські сервери і ресурси, що нібито проводяться з території РФ, - зазначив Рябков. - Якщо США, всупереч здоровому глузду і вже досить болючому для себе досвіду, підуть шляхом подальшого нарощування санкцій, в нашому арсеналі знайдуться кроки, які теж відгукнуться досить болісно».

Дії російської сторони завжди «суворо дзеркальні і дозовані», підкреслив дипломат. Це свідчить про зваженість політичного курсу Росії і показує, що на відміну від багатьох американських політиків, російські керівники «не перебувають у владі власних емоцій».

«І за межами нашої країни, і всередині останнім часом багато чулося таких квазікрітіков, які говорили: ну так, застосовуйте свої дзеркальні заходи, у них все одно тут немає рахунків і власності. По-перше, це неправда, є і рахунки і власність, відповідні заходи бувають і можуть бути в подальшому дуже і дуже болючими, навіть якщо вони дзеркальні», - резюмував Рябков.

Як повідомлялось, канцлер Німеччини Ангела Меркель раніше заявила, що не виключає введення санкцій відносно Росії через дії російських військових в Сирії.

Крім того, Обама заявив, що санкції щодо Росії повинні зберігатися до виконання Мінських угод.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: