Найближчими днями в Україні буде холодно

Найближчими днями в Україні буде холодно

У столиці опадів не очікується

Найближчої доби, 24 листопада, погоду в Україні формуватиме поле підвищеного атмосферного тиску і холодна повітряна маса, лише на захід України почне надходити більш тепле повітря з Центральної Європи, повідомляє Укргідрометцентр.

У східних областях пройде невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця; температура вночі 5-10 °, вдень 0-5 ° морозу. На решті території без опадів. Температура вночі 3-8 ° морозу, вдень 0-5 ° тепла; в західних областях і на півдні Одеської області вночі від 2 ° морозу до 3 ° тепла, вдень 5-10 ° тепла. У західних областях вночі, вранці місцями туман. Вітер в Україні змінних напрямків, 3-8 м/с.

У Києві - без опадів. Вітер змінних напрямків, 3-8 м/с. Температура вночі 3-5 ° морозу, вдень 1-3 ° тепла.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії, в Києві за весь період метеорологічних спостережень 24 листопада найвища температура вдень була зафіксована на позначці 14,1 градусів тепла в 1926 році, а найнижча вночі на позначці 15,4 градусів морозу в 1998 році.

У суботу, 25 листопада, в східних областях України - без істотних опадів, на дорогах ожеледиця; вітер західний з переходом на південно-східний, 3-8 м/с; температура повітря вночі 7-12 °, вдень 0-5 ° морозу. На решті території без опадів; вітер південно-західний, 5-10 м / с; температура повітря вночі 2-7 ° морозу, вдень 1-6 ° тепла, в західних і Одеській областях вночі від 4 ° тепла до 2 морозу, вдень 4-10 ° тепла.

У Києві - без опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі 2-4 ° морозу, вдень 3-5 ° тепла.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: