Названа країна, у якій немає коронавірусу

Названа країна, у якій немає коронавірусу
Рашид Мередов: минічого не приховуємо, ми відкриті
Фото: arzuw.news

Глава туркменського МЗС: якщо б у Туркменістані був хоча б один зареєстрований випадок, ми, в першу чергу, сказали б про це нашим міжнародним партнерам, ВООЗ

У Туркменістані немає підтверджених випадків зараження коронавірусом Covid-19. Про це заявив віце-прем'єр, глава туркменського МЗС Рашид Мередов, повідомляє інформаційний портал Arzuw NEWS.

Мередов зазначив, що країна нічого не приховує і відкрита.

«Якщо б у Туркменістані був хоча б один зареєстрований випадок, ми, в першу чергу, сказали б про це нашим міжнародним партнерам, Всесвітній організації охорони здоров'я» - заявив Мередов.

Глава МЗС Туркменістану також заявив іноземним дипломатам про можливість відвідати карантинний центр в Лебапському велаяті.

Нагадаємо, коронавірус зафіксований майже в 200 країнах і районах світу. Всього в світі 256 країн.

Зокрема, кількість підтверджених випадків зараження коронавірусом зросла до 2 627 630. Добовий приріст склав 65 715 випадків. Найбільше заражень зафіксовано в США - 841 556, з яких 46 688 осіб померли.

Також у ВООЗ заявили, що коронавірус ще тривалий час буде поширюватися у світі.

Як повідомлялось, станом на 9:00 23 квітня в Україні 7170 лабораторно підтверджених випадків Covid-19, з них 187 летальних, 504 пацієнти одужали. За добу зафіксовано 578 нових випадків, це на 111 випадків більше ніж учора.


У МОЗ заявили, що причиною спалаху коронавірусу в Україні стали порушення карантину під час вербного тижня та безпосередньо на Великдень.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: