Не Петров, а Мішкін: названо справжнє ім'я другого отруйника Скрипаля

Не Петров, а Мішкін: названо справжнє ім'я другого отруйника Скрипаля

Лже-Петров є військовим лікарем, а також співробітником Головного управління Генштабу ЗС РФ

Журналісти видання The Insider і незалежні розслідувачі Bellingcat дізналися реальне ім'я і справжню біографію другого обвинуваченого в отруєнні Скрипаля, який ховався під ім'ям «Олександр Петров».

Про це повідомляє видання The Insider.

«Петровим» виявився військовий лікар Олександр Мішкін, також співробітник Головного управління Генштабу ЗС РФ (раніше - ГРУ).

Повідомляється, що Мішкін народився в 1979 році в селі Лойга в Архангельській області і отримав медичну освіту в одній з військових академій. Під час навчання йому запропонували працювати в ГРУ, і до 2010 року Мішкін переїхав до Москви, де отримав нові документи і легенду на ім'я Олександра Петрова.

pasport3-1

На відміну від випадку з Русланом Бошировим, в легенді Петрова багато запозичено з реальної біографії Мішкіна - ім'я, по батькові, область, де він народився, і імена батьків.

Завтра, у вівторок, 9 жовтня о 15:00 The Insider і Bellingcat опублікують своє розслідування, в якому викладуть детальну біографію Мішкіна / Петрова - від життя у віддаленому селищі в Архангельській області до участі в спецопераціях в Україні, Придністров'ї та країнах Західної Європи.

Нагадаємо, 5 вересня прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей заявила, що в отруєнні колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля та його дочки Юлії звинувачують двох співробітників російської військової розвідки - Олександра Петрова і Руслана Боширова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: