Нефьодов розповів, коли звільниться з Мінекономіки

Нефьодов розповів, коли звільниться з Мінекономіки

Перший заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов

Фото: Главком 

Нефьодов запевнив, що у найближчі місяці він не піде з міністерства

Перший заступник міністра економічного розвитку Максим Нефьодов в інтерв’ю «Главкому» розповів, що останні два роки вів живе за рахунок накопичених коштів та «плюс виплати страховки за вкрадене авто». Отже, не за  горами той час, коли  він знов повернеться у бізнес.

«Зрозуміло, що шкода кидати те, що розвивається і успішно зростає. Мені здається, що більшість проектів, якими я займаюся, вони достатньо зрілі, аби працювати без мене. Звичайно хочеться розширити ProZorro. Звичайно, дуже хочеться продовжувати роботу з дерегуляції, ми сподіваємося, що цього року зростемо десь на 8-10 місць в рейтингу легкості ведення бізнесу. У нас лежить законопроект у Раді, який ми тільки подали і який може зробити ще стрибок на 20-25 місць. Хочеться провести новий закон про приватизацію», - розповів  про свої плани  чиновник.

Він додав, що роботи в уряді насправді ще багато, тому у найближчі місяці він не піде з міністерства.  

«Мені важко називати конкретні строки. У мене є певні зобов’язання і перед командою, перед колегами. Я не можу просто сказати: я втомився, я завтра піду. Але хотілося принаймні в 2018 році повернутися в бізнес, тому що, мені здається, що я й так тут затримався довше ніж очікував спочатку», - резюмував Нефьодов.

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: