Негода залишила без світла понад півтисячі населених пунктів Одещини

Негода залишила без світла понад півтисячі населених пунктів Одещини
Повалені дерева в Ізмаїлі

Наразі частково відновлено електропостачання в Ізмаїлі

Станом на 18 годину четверга, 18 січня, 531 населений пункт Одеської області залишився без електропостачання. Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області.

В основному, постраждав південь області. Для відновлення електропостачання залучено 84 ремонтних бригади і 95 одиниці спеціальної техніки «Обленерго».

У той же час частково відновлено електропостачання в Ізмаїлі і відновлено роботу семи котелень міста. Проводяться роботи із запуску систем опалення.

Як повідомлялося, після рясних снігопадів 16 січня Одесу паралізувала стихія. Але як тільки комунальники розчистили місто від снігу - обласний центр накрили рясні дощі.

В Одеській області триває негода, на півночі — великий снігопад, рівень снігу сягає 20 см, на півдні — сніг з дощем, налипання мокрого снігу. Все це супроводжується шквальним вітром. 

Голова Одеської облдержадміністрації Максим Степанов очолив оперативний штаб з питань запобігання та своєчасної ліквідації можливих наслідків негоди в Одеській області. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: