Незаконні затримання та катування, здійснені українською стороною в зоні збройного конфлікту на сході

Незаконні затримання та катування, здійснені українською стороною в зоні збройного конфлікту на сході
Зона АТО

Учасники прес-конференції в «Главкомі» презентуватимуть звіт Української Гельсінської спілки з прав людини

Сьогодні, 2 червня, об 11:00 в прес-центрі «Главкома» відбудеться прес-конференція на тему: «Незаконні затримання та катування, здійснені українською стороною в зоні збройного конфлікту на сході». 

Запрошені гості: Андрій Гладун, Центр документування Української Гельсінської спілки з прав людини; Олександр Павліченко, Харківська правозахисна група; Дмитро Коваль, Truth Hounds.

Учасники прес-конференції презентуватимуть звіт Української Гельсінської спілки з прав людини, Харківської правозахисної групи та неурядової організації Truth Hounds, присвяченого незаконним затриманням та катуванням, здійсненим українською стороною в зоні збройного конфлікту на сході. Звіт покликаний привернути увагу до необхідності розслідування порушень прав людини, котрі в Україні часто замовчуються або виправдовуються. Під час презентації автори звіту розкажуть про задокументовані порушення, вчинені українськими військовими та правоохоронцями, стан розслідування відповідних справ та відповідальність виконавців відповідно до міжнародного права.

Дивіться пряму трансляцію прес-конференції:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: