«Нічого екстраординарного». Найєм прокоментував напад на себе

«Нічого екстраординарного». Найєм прокоментував напад на себе

Депутат розповів про конфлікт на дорозі, через який він потрапив до лікарні

Народний депутат Мустафа Найєм, на якого сьогодні в центрі Києва було скоєно напад, повідомив, що цей інцидент не стосується його депутатських повноважень та політичної діяльності.

«Друзі, до вас можуть дійти новини про подію з моєю участю. В цілому, нічого екстраординарного. «Кубик» на перехресті бульвару Шевченка з Хрещатиком вирішив, що у нього більше прав і спробував підрізати», - написав він у своєму «Фейсбук».

«Я таке не люблю. Особливо мажорів і машини супроводу. Якщо підрізають, поводяться по-хамськи і з гонором, то не поступаюся принципово. Загалом, перегородив дорогу. Почалася перепалка. Викликав 102. Водій і пасажир кубика помінялися місцями і вирішили викликати своїх хлопців. Приїхали хлопці, людини чотири-п'ять. Перепалка закінчилася бійкою. Ну, як бійкою - дали в щелепу, далі якийсь час пам'ятаю смутно; наздогнати не вийшло. Тепер в лікарні.

Велике прохання не створювати ажіотаж. Коментарів, фотографій і трагічних розповідей не буде. Це не стосується моїх депутатських повноважень, посвідчення не висував і це не пов'язано з моєю політичною діяльністю. Патрульну викликав по 102 як звичайний громадянин; приїхали в розумні терміни; всі дані автомобілів, фото учасників події передав.

На цьому все. Не давайте себе ображати на дорогах - дорога машина і круті номери не привід дозволяти виродкам плювати тобі в обличчя», - написав він.

Як повідомляв  «Главком», сьогодні у столиці біля Бесарабського ринку побили народного депутата Мустафу Найєма.

Депутат із травмами перебуває у відділенні швидкої допомоги.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: